keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Keväisiä terveisiä!



Hei taas!

Kevätkausi on alkanut kokoontumispaikassamme, Topiantalolla, reippaalla meiningillä. Taidepaja on kokoontunut kerran viikossa kansalaisopiston ja LTY:n yhteistyöllä. Pakkasesta ja lumipyryistä huolimatta työintoa löytyi ja se oli tarttuvaa. Tuleviin näyttelyihin on tulossa uusia maalauksia, piirroksia, grafiikkaa, akvarelleja, rakukeramiikkaa ym. Tervetuloa mukaan. Voit tarjota myös omaa kurssia pidettäväksi Topiantalolla.

Tulevana kesänä on tarkoitus järjestää Mäkiraonmäellä lapsille suunnattu kuvataideleiri ja aikuisille yksi taidekurssi. Taidekurssilla maalataan, piirretään ja muotoillaan savesta. Kurssilla tehdään päivän retki mielenkiintoiseen luontokohteeseen. Suunnitelmien tarkentuessa ilmoittelemme täällä nettisivuillamme.

Syyskokouksessa -17 tehdyt henkilövalinnat tälle vuodelle:
Puheenjohtaja, Leila Keski-Korpi, varapuheenjohtaja, Maria Markkio
Muut hallituksen jäsenet, varsinaiset: Ritva Niemi-Korpi, Kaisa Mäki-Petäjä ja Miia Tiilikainen, varajäsenet: Martti Määttä, Eija Mastosalo, Maija Oksa ja Helena Tuorila.

Kevätkokous pidetään ti 6.3. 2018 klo 16.30 Topiantalolla Kannuksessa, Mäkikuja 11. Tervetuloa mukaan virkistämään toimintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti